Omlouváme se, ale z důvodu stěhování skladů do nového a restrukturalizaci firmy Gadgets House s.r.o. obchod je dočasně nefunkční a objednávky se nevyřizují. Situaci se snažíme vyřešit, děkujeme za pochopení.

Nasaď si roušku, zachráníš život.

"Nemáme sice moc času, ale víme, jak hrozné to bude, když neuděláme nic.". Tak zní výzva informativního webu rouskyvsem.cz, který nabízí základní informace o koronaviru a zároveň edukuje čtenáře o důvodu nošení roušek. #rouskyvsem

rouskyvsem-leaderboard-1940x420-V2

Na stránce se například dozvíte:

... a najdete zde i výzvu k sdílení stránky, která nabízí i užitečné odkazy o koronaviru a možnostech jak získat roušky.

Moje rouška chrání TEBE, tvoje rouška chrání MĚ.

Za celé Dudlu budeme moc rádi, když se i vy přidáte k boji proti šíření koronaviru a podpoříte webové stránky rouskyvsem.cz svým sdílením a informování prostřednictvým sociálních sítí o potřebě mít dočasně jakoukoliv ochranu obličeje, ideálně roušku. Každý z nás je influencer, každý z nás může přispět k ukončení pandemie koronaviru. Společně to určitě dokážeme. :)

Aktuálně koronavirus — sledujte prosím veškeré klíčové informace také na oficiálním webu: https://koronavirus.mzcr.cz

Boj s koronavirem můžete také podpořit tím, že zakoupíte figurku Igráček s rouškou v rámci projektu "Pomáhejte s Igráčkem".

Pro Dudlu.cz sepsal: Tomáš Zahálka

Vyberte si hračky pro děti:

Pokračujte v čtení blogu: