Když se řekne mělněné maso, nejspíš si vybavíte klasické mleté. Ve skutečnosti je ale mezi mletým a ...
Jídlo a gastronomická témata, Strana 2
Výpis článků
Ušlehat ze smetany šlehačku někdy může stát celkem dost sil. Nepovedená šlehačka je obvykle tekutá a...
Maso je pro většinu lidí nedílnou součástí stravy. Je ale velký rozdíl vařit z masa, které na sobě m...
V dnešní době už je na světě tolik receptů, že bychom to snad ani nespočítali. Ovšem máme tu i pár t...
Kuskus je výborná surovina, která se dá velmi rychle uvařit a kombinovat s velkým množstvím zeleniny...
Ryby jsou oblíbenou součástí jídelníčku po celém světě, a to už dávných dob. Losos patří k těm nejde...
Vánoce se nezadržitelně blíží a s nimi mnohdy narůstá i předvánoční stres z toho, že nestíháme vše t...
Hranolky jsou oblíbenou přílohou a není žádný div. Báječně chutnají a jako příloha se hodí k rů...
Milujete ryby? Pak musíte určitě ochutnat i štiku, která je nejenom bohatá na cenné omega-3 mastné k...
Milujete nejrůznější koření? Pak si oblíbíte i kardamon, který bývá považován za krále mezi kořením....
Lanýž je králem hub. Jedná se o nejdražší potravinu na světě vůbec. Lanýž je velmi vzácný druh houby...
Někdy se vám zkrátka při vaření příliš nedaří nebo na jídlo v hrnci zapomenete a neštěstí v&nbs...
