UPOZORNĚNÍ: Z důvod, že prodejce zboží Gadgets House s.r.o. přestal fungovat a reagovat na objednávky, tak jsem dočasně mimo provoz. Budeme hledat vhodnou náhradu a pokusíme se brzy vrátit do hry.

Food blog, Strana 6

Co je to káva lungo?

Káva lungo neboli espresso lungo je (jak už název napovídá) typ kávy, který je připravován pomocí es...

Jak upéct vepřovou panenku?

Vepřová panenka je libové maso, které se nejčastěji připravuje podobně jako třeba hovězí steak, tedy...

Domácí bageta – jak na ni?

Kdo by neměl rád nadýchanou, křupavou bagetu se zlatavou kůrkou? Toto oblíbené bílé pečivo původem z...

Co je travarica?

Travarica je chorvatský národní klenot mezi destiláty a jak už sám její název napovídá, jedná se o p...

Jak vyrobit sirup z rýmovníku?

Rýmovník citronový (Plectranthus amboinicus) je aromatická rostlina, která své využití nachází v kuc...

Jak sušit maso?

Sušené maso lidé konzumují už tisíce let, protože sušení bylo dobrým způsobem, jak maso zakonzervova...

Co je krupeto?

Už jste slyšeli o pokrmu krupeto? Že ještě ne? Tak to ho musíte rozhodně vyzkoušet. Krupeto je staro...

Jak zavařit feferonky?

Milujete pálivá jídla a feferonky jsou pevnou součástí vaší kuchyně? Pak je určitě vyzkoušejte v zav...

Jak zavařit meruňky?

Dozrávající meruňky nám dávají vědět, že je slunné léto na samém vrcholu. Tyto oranžové až červeno-o...

Co je syřidlo?

Syřidlo nebo také nesprávně sýřidlo je látka, která se používá jako základní surovina při výrobě sýr...

Jak zavařit kozí rohy?

Patříte-li k milovníkům pálivého a milujete pálivé papričky všeho druhu, určitě vyzkoušejte zavařené...

Jak zavařit angrešt?

Červenec se blíží a s ním i sklizeň angreštu. Tyhle zelené, nažloutlé či načervenalé plody rostoucí ...