Jídlo a gastronomická témata, Strana 3

Výpis článků

Co je agar?

Agar je čistě rostlinná želatina, která je alternativou k živočišné želatině. Agar se vyrábí z&...

Jak odstranit zápach v lednici?

I když se pravidelně snažíte kontrolovat vaši ledničku a vyhazovat prošlé potraviny, někdy se zkrátk...

Co je ragú?

Pokrm s názvem ragú má svůj původ ve Francii. Název v překladu znamená něco jako nadchnout...

Jak dlouho se vaří červená řepa?

Červenou řepu lze připravit na mnoho způsobů. Ať už se rozhodnete uvařit si krémovou řepnou polévku,...

Co je bisk (Bisque)?

Milujete polévky a zároveň patříte i mezi ty, co rádi konzumují mořské plody? Rádi zkoušíte nové a n...

Jak zabít slepici?

Víte, jak zabít slepici a co k tomu budete potřebovat? Pokud chováte vlastní slepice na maso, d...

Jak zabít husu?

Chováte husy a plánujete svatomartinské hody? Pak je třeba husu nejprve zabít. Jak na to? Poradíme! ...

Jak vykostit kapra?

Po dlouhém dni rybaření je to poslední, co chcete dělat, trávit hodiny v kuchyni kucháním a vykosťov...

Co je to vejmrda?

Slyšeli jste už někdy o vejmrdě? Pokud ne, patrně vám toto slovo bude znít přinejmenším zvláštně. Ve...

Jak vyklopit bábovku?

Bábovka je oblíbeným a tradičním moučníkem mnoha českých domácností. Existuje více variací, chutí a ...

Co je šalotka?

Omrzela se vám v jídelníčku cibule a přemýšlíte, čím ji nahradit? Nebo vám vadí její typická ch...

Jak zavařit červenou řepu?

Červená řepa je velmi oblíbeným druhem zeleniny nejen u nás, ale i jinde ve světě. Má příjemnou slad...

Ovládací prvky výpisu

266 položek celkem