UPOZORNĚNÍ: Z důvod, že prodejce zboží Gadgets House s.r.o. přestal fungovat a reagovat na objednávky, tak jsem dočasně mimo provoz. Budeme hledat vhodnou náhradu a pokusíme se brzy vrátit do hry.

Food blog, Strana 4

Jak uvařit kroupy?

Kroupy jsou celá obilná zrna zbavená obalu neboli otrub. Jsou oblíbeným jídlem především v zimn...

Jak zavařit cuketu?

Cuketa se dá připravovat na mnoho způsobů. Ale co s ní, pokud máte nějaké přebytky, které potře...

Jak ušlehat tuhý sníh?

Sníh z bílků je součástí mnoha receptů na nejrůznější moučníky. Je tomu tak z toho důvodu,...

Jak zamrazit květák?

Pěstujete si květák na zahrádce a máte spoustu přebytků, které nestíháte zpracovat? Nebo jste ho nak...

Jak uvařit vejce v mikrovlnce?

Vejce si můžete připravit nejenom v hrnci s vodou na plotně, ale dokonce i v mikrovln...

Jak dlouho vydrží pivo v sudu?

Sudové pivo se právem těší čím dál větší popularitě. Je skvělou volbou pro čepování piva v domá...

Jak vybrat kapra?

Smažený kapr s bramborovým salátem, to je tradiční štědrovečerní pokrm české vánoční tabule. Kdo ho ...

Podzimní dýňová polévka trochu jinak?

I když spousta lidí miluje především teplé léto, i podzim má rozhodně co nabídnout! Kromě toho, že t...

Jak rychle rozmrazit maso?

Znáte ten pocit, když zjistíte, že jste zapomněli vyndat maso z mrazáku a doba oběda je na spadnutí?...

Co je halta?

Slyšeli jste v gastronomii někdy pojem "halta"?  Halta je označení pro značku pokrmu, podá...

Co je pesto?

Pesto je zjednodušeně řečeno bylinková pasta původem z Itálie. Používá se především k dochucení těst...

Jak udělat drobenku?

Drobenka nebo také žmolenka či posypka je součástí mnoha koláčů, buchet a dalších moučníků. Jedná se...