UPOZORNĚNÍ: Z důvod, že prodejce zboží Gadgets House s.r.o. přestal fungovat a reagovat na objednávky, tak jsem dočasně mimo provoz. Budeme hledat vhodnou náhradu a pokusíme se brzy vrátit do hry.

Food blog, Strana 16

Jak zavařit mošt?

Jablečný mošt je doslova vitaminovou bombou, kterou si navíc můžete nechat připravit za pár korun. S...

Jak vybrat lednici?

Lednice je nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Bez ní bychom si chod kuchyně jen těžko dokáz...

Jak upéct roastbeef?

Chcete si letos o svátcích připravit lahůdku, o které všichni básní, ale vy jste ji ještě nezkoušeli...

Jak upéct chleba?

Už jste někdy ochutnali právě upečený, čerstvý chléb? A tím nemyslím ten v supermarketu, který dopék...

Jak na ten nejlepší tatarák?

Tatarský biftek neboli tatarák jistě dobře znáte. Je to ochucené syrové maso, které se podává s topi...

Jak vyfouknout vejce?

Říkáte si, že nevíte, jak vyfouknout vejce na Velikonoce, přitom Velikonoce se rychlým tempem blíží?...

Jak dlouho vařit květák?

Z květáku lze vykouzlit spoustu velmi chutných pokrmů, stačí ho jen uvařit. To uděláte jednoduše tak...

Jak uvařit pohanku?

Pohanka má své místo v tradiční české kuchyni. Konzumovat se dá jak ve sladké, tak i slané vari...

Jak opražit dýňová semínka?

Podzim v kuchyni se nese ve znamení dýní. Ať už kupujete dýni za účelem přípravy dýňové polévky...

Jak upéct kuřecí stehna?

Kuřecí maso má jednu obrovskou výhodu – lze ho připravit na milion způsobů. Můžete ho vařit, dusit, ...

Jak namíchat Aperol?

Aperol je ovocný likér vyrobený z pomeranče a bylin. Je hlavní složkou oblíbeného letního drinku zná...

Čočková polévka, jak ji neznáte?

Většina z nás čočkovou polévku zná a připravuje tradičně na kyselo a se sušenou majoránkou na závěr....